CORSO 2021

Home » Fotocompetitie Bloemencorso

Foto Competitie Bloemencorso

Kun jij het ook niet laten om mooie foto's van bloemen te maken? Deel jouw voorjaarsgevoel met de wereld! 

Er is niets zo heerlijk dan de kleuren en geuren van de lente na een donkere winter. Wat een inspiratie! Denk aan de bollenvelden die overstromen van kleur, een vers bos bloemen op tafel, de bollenkwekers die druk zijn op het veld of oude foto's van het corso 'van vroeger'.

Bloemencorso Bollenstreek organiseert daarom dit jaar een foto competitie met winnaars in vier categorieën. Uiteraard vallen er prijzen te winnen en worden alle inzendingen beoordeeld door een professionele jury!

Informatie

Stuur je foto voor 1 mei met een wetransfer naar inzendingen@bloemencorso.info en geef daarbij aan in welke categorie je je foto instuurt. Op 15 mei worden de winnaars (een per categorie) bekendgemaakt op onze facebookpagina.

 

Beloning

  • De winnende inzendingen worden gepubliceerd in alle media-uitingen van het Bloemencorso Bollenstreek on- en offline. Het Bloemencorso heeft wereldwijd bereik.
  • De winnende inzendingen worden geëerd in de tentoonstelling 75-jaar Bloemencorso Bollenstreek in 2022.

Alle ingezonden content mag door het Bloemencorso worden gebruikt on- en offline.

We hebben een vakkundige jury samengesteld voor de verschillende categorieën. 

Categorieën

1. (Semi)Professioneel

Deze categorie is speciaal voor de (semi)professionals. Hier wordt dan ook content van hoge kwaliteit verwacht met een creatieve of unieke invalshoek. De invulling daarvan is uiteraard aan de fotograaf zelf, als het maar past bij Bloemencorso Bollenstreek of het 'lentegevoel'. Zet je professionele oog aan het werk!

2. Jeugd

Deze categorie is speciaal voor de jeugd tot 14 jaar. Dat je geen professioneel fotograaf meer hoeft te zijn om mooie foto’s te kunnen maken, is met de komst van smartphones en social media wel duidelijk geworden. Maar een mooie foto maken is nog wel altijd een kunst an sich. Voorjaarskriebels zijn voor jong en oud!

3. Archief

Deze categorie is speciaal voor hen die historisch mooie beelden in bezit hebben -- letterlijk, in dit geval. Denk aan beeld van bijzondere momenten, bekende wagens en persoonlijke herinneringen. Deze zijn het liefst van (ruim) voor 1999. We zijn benieuwd naar jullie verborgen pareltjes!

4. Social Influencers

Deze categorie is speciaal voor zij met een (digitale) achterban. Ben jij klaar om creatief aan de slag te gaan? Laat het voorjaar schitteren voor je (telefoon)lens. Verzamel de meeste likes op sociale media en misschien word jij wel allereerste Bloemencorso Bollenstreek influencer! 

Fotowedstrijd Lente

Bloemencorso Bollenstreek organiseert een fotowedstrijd met winnaars in vier categorieën.

Fotowedstrijd

De gezichten van

In 2021 rijden wij niet.
Daarom verzamelen wij verhalen.
Doe ook mee!

De gezichten van

HET GROOTSTE LENTEFEEST VAN NEDERLAND

Het Bloemencorso van de Bollenstreek is het grootste lentefeest van Nederland. Dit geurige en kleurige spektakel wordt in één week door meer dan een miljoen mensen mee gevierd. Hoogtepunt is corsozaterdag, wanneer bonte praalwagens en rijk met bloemen versierde luxe wagens hun 42 kilometer lange tocht afleggen. Vrolijke muziek en spannend entertainment maakt het bloemencorso tot een beleving voor alle zintuigen van de van heinde en verre toegestroomde bezoekers.

20 t/m 24 april 2022

KIJK HET CORSO LIVE!

2021 ANDERS DAN ANDERS!

WIJ BRENGEN HET BLOEMENCORSO NAAR DE WERELD!

Bloemencorso Bollenstreek is op corsozaterdag te volgen via onze livestream. Vanuit je comfortabele stoel meegenieten van de pracht en praal uit de Bollenstreek.

Volg ons via sociale media en wordt deelgenoot van deze unieke beleving.
Samen houden wij het evenement en de traditie levend.
Samen beleven wij de boodschap van hoop en blijheid.
Samen vieren wij het grootste lentefeest.

ROUTE OP CORSOZATERDAG

Op 23 april 2022 rijden wij van bloemenbadplaats Noordwijk naar bloemenstad Haarlem. 

GA NAAR DE ROUTE

DE GEZICHTEN VAN

Verhalen van betrokkenen over het bloemencorso

GA NAAR DE GEZICHTEN VAN

deelnemers

ALLE DEELNEMERS

Bekijk hier de deelnemers van de Bloemencorso Bollenstreek 2022.

GA NAAR DEELNEMERS

ONZE STAKEHOLDERS

CONTACT

Heb je vragen, opmerkingen of complimenten? We vernemen het graag! Je kunt daarvoor onderstaande gegevens gebruiken of bekijk onze contactpagina.

Bloemencorso 2022 | 20-04-2022 t/m 24-04-2022

to top button
nl_NLDutch