Home » Open Podium » DJ DJeff
Datum optreden:20-04-2022
Starttijd:19:00

DJ DJeff

Een DJ en trompettist is een verrassende live sensatie voor elk feest! Met live trompetspel van DJ-DJEFF komt de gedraaide muziek nog meer tot leven.

Jeffrey Parmentier, geboren in 2002, is de man achter DJ-DJEFF. Zijn hele leven is hij al met muziek bezig. De passie voor het DJ vak begon op zijn 15e tijdens het draaien op disco-avonden en in feestcafés in zijn woonplaats Hillegom. Al snel groeide dit uit naar grotere optredens in het uitgaanscircuit.

DJ-DJEFF vestigde zijn naam op het bekende muziekevenement Meerlive Hoofddorp. Tijdens de DJ Contest maakte hij er een feest van met goede, opzwepende muziek en speelde hij tijdens zijn optreden live mee op zijn trompet. Met deze bijzondere performance riep de vakjury DJ-DJEFF uit tot winnaar van de DJ Contest Award 2019.

Tegenwoordig kun je DJ-DJEFF vinden op grote evenementen en festivals zoals Dutch Valley. Daarnaast werkt hij inmiddels samen met diverse bekende artiesten.

Herkenbaarheid en dansbaarheid staan bij DJ-DJEFF voorop. Als DJ is hij gewend om voor een breed publiek te draaien qua leeftijd en muzieksmaak. Als trompettist is DJ-DJEFF inzetbaar voor speciale momenten of in combinatie met andere DJ’s of artiesten. Maar in zijn performance als DJ en trompettist is DJ-DJEFF onovertroffen: een verrassende live sensatie voor elk feest.

Website
Bekijk website

dj-Djeff