CORSO 2022 - 20 t/m 24 APRIL

Vrienden van > Activiteiten

Evenementen zorgen voor verbinding

Wij zijn trots op al onze Vrienden en Business Partners! Een vriendschap die we graag willen verstevigen om de betrokkenheid in de regio bij het Bloemencorso Bollenstreek verder te vergroten. Niet alleen rond de dagen van het Bloemencorso, maar ook op andere momenten in het jaar. Hoe we dat doen? Door evenementen te organiseren, speciaal voor u. Bedoeld om elkaar als Vriend of Business Partner van het Bloemencorso Bollenstreek op een ontspannen manier beter te leren kennen, nieuwe contacten te maken en bestaande contacten aan te halen. Vriend of Business Partner zijn, wordt hierdoor voor alle partijen interessanter. Vergelijk het met een business club van een sportvereniging.

Bent u Vriend of Business Partner dan ontvangt u onze nieuwsbrief met daarin steeds het laatste nieuws.

 

VIP-relatieavond 18 november 2021 [AFGELAST]

Helaas kan deze avond voor Business Partners en andere relaties niet doorgaan. Dit vanwege de nieuwe RIVM-maatregelen die vanaf 13 november gelden.

Ontbijten tussen de praalwagens tijdens de opbouwdagen in 2022

Hoe bijzonder is het om te ontbijten in de hal waar de stekers bezig zijn om de praalwagens met bloemen te versieren? Onze Business Partners krijgen een uitnodiging voor die speciale gelegenheid. Onder het genot van een heerlijk vers ontbijt geniet u tijdens de opbouwdagen van al het moois om u heen. U ziet hoe de vele vrijwilligers hard werken om de praalwagens klaar te maken. U ruikt de bloemen en ervaart de bedrijvigheid. U kunt er foto’s maken en vragen stellen. En misschien zelf ook even proberen een bloem te steken? Met elkaar praten we bij over de laatste ontwikkelingen voor het Bloemencorso Bollenstreek.

Locatie: Tennishal De Klinkenberg in Sassenheim
Datum: 21 en 22 april 2022

to top button
nl_NL