CORSO 2023 - 19 t/m 23 APRIL

Home » Programma

PROGRAMMA GROOTSTE LENTEFEEST

Het grootste lentefeest bestaat uit bijna een week van activiteiten met kleurige en geurige hyacinten, narcissen en tulpen uit de Bollenstreek.
In 2022 kan je van woensdag 20 tot en met zondag 24 april van dit spektakel genieten.
Hoogtepunt is corsozaterdag 23 april 2022, wanneer ons Bloemencorso van Noordwijk naar Haarlem rijdt. Bekijk hier de verschillende evenementen en vind praktische zaken voor je bezoek.

20 t/m 22 APRIL

ACHTER DE SCHERMEN

Van woensdag 20 tot vrijdagochtend 22 april kan je de kunst van het decoreren van de wagens bekijken in Tennishal de Klinkenberg in Sassenheim. Honderden vrijwilligers zijn dan bezig om miljoenen bloemen aan de wagens te bevestigen. Als je geluk hebt, mag je misschien ook een keer proberen.

BEZOEK OPBOUWDAGEN

22 APRIL

LICHTJESCORSO

Op vrijdagavond 22 april zie je ons Bloemencorso in een ander licht. 's Avonds na 21.00 uur ontsteken wij duizenden lichtjes op de wagens en rijden een parcours door de pittoreske dorpskern van Noordwijkerhout. Een belevenis die je niet mag missen.

BEZOEK LICHTJESCORSO

24 APRIL

PRAALWAGEN EXPO

Zondag 24 april zijn de praalwagens nog één keer te bewonderen. Ze staan dan de hele dag in het hartje van bloemenstad Haarlem. Te midden van gezellige terrasjes, entertainment en muziek kan je op je gemak de mooiste foto's maken. En om 17.00 uur zwaaien wij de wagens uit met een laatste groet.

BEZOEK PRAALWAGEN EXPO

ROUTE VAN HET CORSO

In 2022 gaat het 75ste Bloemencorso rijden op zaterdag 23 april. Dan rijdt het Bloemencorso Bollenstreek van Noordwijk naar Haarlem.

route-corso
BEKIJK DE ROUTE
to top button
nl_NLDutch