CORSO 2024 - 17 t/m 21 APRIL

WELKOM BIJ DE ‘VRIENDEN VAN
BLOEMENCORSO BOLLENSTREEK'

Draag jij Bloemencorso Bollenstreek een warm hart toe? Word dan Vriend of Business Partner! Daarmee lever je niet alleen een belangrijke financiële bijdrage aan Bloemencorso Bollenstreek. Je  profiteert ook van veel leuke extra’s.

Bloemencorso Bollenstreek is het grootste lentefeest van Nederland. Dit geurige en kleurige spektakel wordt in één week door bijna een miljoen mensen gevierd. Hoogtepunt is corsozaterdag, wanneer bonte praalwagens en rijk met bloemen versierde luxe wagens hun 42 kilometer lange tocht afleggen. Vrolijke muziek en spetterend entertainment maken Bloemencorso Bollenstreek tot een beleving voor alle zintuigen.

Om zo'n groots event als Bloemencorso Bollenstreek te realiseren zijn er zo'n 1500 vrijwilligers in touw. Naast alle vrijwillige inzet is er natuurlijk ook geld nodig. Fijn als we ook op jou mogen rekenen!

Samen voor een duurzaam en innovatief Bloemencorso Bollenstreek. Nu en in de toekomst.

Hyacinthus mix_EBR5041 UITSNEDE

HOE STEUN IK BLOEMENCORSO BOLLENSTREEK?

Om zo'n groots evenement als Bloemencorso Bollenstreek te realiseren zijn er zo'n 1500 vrijwilligers in touw. De honderdduizenden bloemen worden door de kwekers belangeloos geschonken.

Naast alle vrijwillige inzet zijn er natuurlijk ook kosten om het corso te laten rijden. Het grootste deel daarvan wordt gedekt door de corsodeelnemers die een praalwagen financieel adopteren. Net als door de deelnemers die in het corso meerijden met een luxe- of bijzondere wagen. Daarnaast is er enige ondersteuning uit fondsen en giften. Om tekorten, bijzondere wensen, onvoorziene kosten en noodzakelijke extra’s op te vangen springen de Vrienden en Business Partners in de bres. Samen houden we Bloemencorso Bollenstreek rijdend, nu en in de toekomst

Iemand die ons op persoonlijke titel steunt, noemen we Vriend. Ondernemers en andere zakelijke contacten die financieel bijdragen heten Business Partners.  

to top button
nl_NL