CORSO 2021

WELKOM BIJ DE ‘VRIENDEN VAN
BLOEMENCORSO BOLLENSTREEK'

Draagt u het Bloemencorso Bollenstreek een warm hart toe? Word dan Vriend of Business Partner! Daarmee levert u niet alleen een belangrijke financiële bijdrage aan het Bloemencorso Bollenstreek. U profiteert ook van veel leuke extra’s.

Het Bloemencorso Bollenstreek is het grootste lentefeest van Nederland. Dit geurige en kleurige spektakel wordt in één week door meer dan een miljoen mensen gevierd. Hoogtepunt is corsozaterdag, wanneer bonte praalwagens en rijk met bloemen versierde luxe wagens hun 42 kilometer lange tocht afleggen. Vrolijke muziek en spetterend entertainment maken het Bloemencorso tot een beleving voor alle zintuigen. 

Om zo'n groots event als het Bloemencorso te realiseren zijn er 1500 vrijwilligers in touw. Naast alle vrijwillige inzet is er natuurlijk ook geld nodig. Fijn als we op u mogen rekenen!

Samen voor een duurzaam en innovatief Bloemencorso Bollenstreek. Nu en in de toekomst.

Hyacint-v2-1024×605

HOE STEUN IK HET BLOEMENCORSO BOLLENSTREEK?

Het Bloemencorso Bollenstreek is financieel mogelijk dankzij de subsidies van de gemeenten in de regio, een aantal fondsen, de inkomsten uit de verkoop van praal- en personenwagens én dankzij de Vrienden en Business Partners.

Iemand die ons op persoonlijke titel steunt, noemen we Vriend. Ondernemers en andere zakelijke contacten die financieel bijdragen heten Business Partners.

to top button
nl_NL