CORSO 2023 - 19 t/m 23 APRIL

Vrienden van > Sponsoren

WELK SPONSORPAKET KIEST U:
KROKUS, NARCIS, TULP OF HYACINT

Draagt u als betrokken ondernemer het Bloemencorso Bollenstreek een warm hart toe? Word dan Business Partner van het Bloemencorso Bollenstreek en maak een keuze uit het sponsorpakket Krokus, Narcis, Tulp of Hyacint. U levert daarmee jaarlijks een belangrijke financiële bijdrage aan het Bloemencorso Bollenstreek. En niet te vergeten, u geniet van veel leuke extra’s.

Voordelen voor alle Business Partners:

  • Exposure voor bedrijf afhankelijk van het gekozen pakket
  • Uitnodiging voor speciale events, een bedrijfsbezoek of andere netwerkbijeenkomst
  • Logo op groot mobiel led-scherm tijdens Vriendenparade
  • Nieuwe vlag Bloemencorso Bollenstreek
  • Nieuwsbrief

Plus de extra's die horen bij uw sponsorpakket!

De sponsorpakketten zijn voortdurend in ontwikkeling. Wijzigingen in de samenstelling zijn dus mogelijk. Uw sponsoring wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd, tenzij u een maand vooraf  schriftelijk uw sponsoring opzegt.

Vriend worden

Betrokken inwoners, bezoekers en andere geïnteresseerden kunnen het Bloemencorso Bollenstreek financieel steunen als Vriend. In de praktijk betekent dit dat u als persoon bij ons bekend bent. U steunt ons jaarlijks met een bijdrage van 25 euro. Vrienden ontvangen een uitnodiging voor twee personen voor de opbouw- of stekersdagen in Tennishal De Klinkenberg in Sassenheim. Daar beleeft u hoe de wagens in een paar dagen tijd met bloemen gestoken worden. Een heel karwei dat vele handen en man- en vrouwuren vraagt. U kunt er foto’s maken en allerlei vragen stellen aan de vrijwilligers die aan het steken zijn.

Vriendenparade

Sinds de jubileumeditie van vorig jaar (het 75e Bloemencorso Bollenstreek) rijdt de Vriendenparade voor het corso uit. Dit nieuwe fenomeen is speciaal bedoeld om de zichtbaarheid van Business Partners te vergroten als dank voor hun financiële steun. Alle logo’s van de Business Partners zijn te zien op een enorm mobiel led-scherm. Dit scherm rijdt het hele traject van 42 km mee. Het Bloemencorso Bollenstreek wordt jaarlijks door enorm veel mensen beleefd. Van jong tot ouder, lokaal, regionaal, nationaal en internationaal. De bekendheid van het Bloemencorso Bollenstreek reikt wereldwijd!

Evenementen zorgen voor meer binding

Wij zijn trots op al onze Vrienden en Business Partners! Een vriendschap die we graag willen verstevigen om de betrokkenheid in de regio bij het Bloemencorso Bollenstreek verder te vergroten. Niet alleen rond de dagen van het Bloemencorso, maar ook op andere momenten in het jaar. Hoe we dat doen? Door activiteiten te organiseren, speciaal voor u. Bedoeld om elkaar als Vriend of Business Partner van het Bloemencorso Bollenstreek op een ontspannen manier te ontmoeten. Vriend of Business Partner zijn, wordt hierdoor voor alle partijen interessanter. Vergelijk het met een business club van een sportvereniging.

to top button
nl_NL