CORSO 2024 - 17 t/m 21 APRIL

Vrienden van > Business partner worden

WELK SPONSORPAKKET KIES JE:
KROKUS, NARCIS, TULP OF HYACINT

Draag jij als betrokken ondernemer Bloemencorso Bollenstreek een warm hart toe? Word dan Business Partner en maak een keuze uit het sponsorpakket Krokus, Narcis, Tulp of Hyacint. Je levert daarmee jaarlijks een belangrijke financiële bijdrage aan  Bloemencorso Bollenstreek. En niet te vergeten, je  geniet van veel leuke extra’s.

Voordelen voor alle Business Partners:

  • Exposure voor bedrijf afhankelijk van het gekozen pakket
  • Uitnodiging voor speciale events, een bedrijfsbezoek of andere netwerkbijeenkomst
  • Logo op groot mobiel led-scherm tijdens Vriendenparade
  • Nieuwe vlag Bloemencorso Bollenstreek
  • Nieuwsbrief

Plus de extra's die horen bij jouw sponsorpakket!

De sponsorpakketten zijn voortdurend in ontwikkeling. Wijzigingen in de samenstelling zijn dus mogelijk. Jouw sponsoring wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd, tenzij je een maand vooraf schriftelijk de sponsoring opzegt.

Vriend worden

Betrokken inwoners, bezoekers en andere geïnteresseerden kunnen Bloemencorso Bollenstreek financieel steunen als Vriend. In de praktijk betekent dit dat je als privé persoon bij ons bekend bent. Je steunt ons jaarlijks met een bijdrage van 25 euro. Als Vriend ontvang je een uitnodiging voor twee personen voor de opbouw- of stekersdagen in Tennishal De Klinkenberg in Sassenheim. Daar beleef je hoe de wagens in een paar dagen tijd met bloemen gestoken worden. Een heel karwei dat vele handen en man- en vrouwuren vraagt. Je kunt er foto’s maken en allerlei vragen stellen aan de vrijwilligers die aan het steken zijn.

Vriendenparade

Sinds de jubileumeditie van 2022 (75e Bloemencorso Bollenstreek) rijdt de Vriendenparade voor het corso uit. Dit  fenomeen is speciaal bedoeld om de zichtbaarheid van Business Partners te vergroten als dank voor hun financiële steun. Alle logo’s van de Business Partners zijn te zien op een groot mobiel led-scherm. Dit scherm rijdt het gehele traject van 42 km mee. Bloemencorso Bollenstreek wordt jaarlijks door enorm veel mensen beleefd. Van jong tot ouder, lokaal, regionaal, nationaal én internationaal. De bekendheid van Bloemencorso Bollenstreek reikt wereldwijd!

Evenementen zorgen voor meer binding

Wij zijn trots op al onze Vrienden en Business Partners! Een vriendschap die we graag willen verstevigen om de betrokkenheid in de regio bij Bloemencorso Bollenstreek verder te vergroten. Niet alleen rond de dagen van het corso, maar ook op andere momenten in het jaar. Hoe we dat doen? Door activiteiten te organiseren, speciaal voor jou. Bedoeld om elkaar als Vriend of Business Partner van Bloemencorso Bollenstreek op een ontspannen manier te ontmoeten. Vriend of Business Partner zijn, wordt hierdoor voor alle partijen interessanter. Vergelijk het met een business club van een sportvereniging.

to top button
nl_NL