CORSO 2023 - 19 t/m 23 APRIL

Friends > Business partner worden

WELK SPONSORPAKET KIES JE:
CROCUS, DAFFODIL, TULIP OR HYACINTH

Draag jij a business do you have a soft spot for the Bloemencorso Bollenstreek? Then please become a Business Partner! van het Bloemencorso Bollenstreek en maak een keuze uit het sponsorpakket Krokus, Narcis, Tulp of Hyacint. Je levert daarmee jaarlijks een belangrijke financiële bijdrage aan het Bloemencorso Bollenstreek. En niet te vergeten, je  geniet van you enjoy many extras..

Advantages for all Business Partners

  • Exposure for the company depending on the package chosen.
  • Uitnodiging voor speciale events, een bedrijfsbezoek of andere netwerkbijeenkomst
  • Logo on the large mobile led-screen during the Parade of the Friends.
  • New Bloemencorso Bollenstreek flag
  • Newsletter

Plus de extra's die horen bij jouw sponsorpakket!

De sponsorpakketten zijn voortdurend in ontwikkeling. Wijzigingen in de samenstelling zijn dus mogelijk. Jouw sponsoring wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd, tenzij je een maand vooraf schriftelijk de sponsoring opzegt.

Become a friend

Betrokken inwoners, bezoekers en andere geïnteresseerden kunnen het Bloemencorso Bollenstreek financieel steunen als Vriend. In de praktijk betekent dit dat je als privé persoon bij ons bekend bent. Je steunt ons jaarlijks met een bijdrage van 25 euro. Vrienden ontvangen een uitnodiging voor twee personen voor de opbouw- of stekersdagen in Tennishal De Klinkenberg in Sassenheim. Daar beleef je hoe de wagens in een paar dagen tijd met bloemen gestoken worden. Een heel karwei dat vele handen en man- en vrouwuren vraagt. Je kunt er foto’s maken en allerlei vragen stellen aan de vrijwilligers die aan het steken zijn.

Parade of the Friends

Sinds de jubileumeditie van 2022 (het 75th Bloemencorso Bollenstreek) rijdt de Parade of the Friends voor het corso uit. Dit nieuwe fenomeen is speciaal bedoeld om de zichtbaarheid van Business Partners te vergroten als dank voor hun financiële steun. Alle logo’s van de Business Partners zijn te zien op een enorm mobiel led-scherm. Dit scherm rijdt het hele traject van 42 km mee. Het Bloemencorso Bollenstreek wordt jaarlijks door enorm veel mensen beleefd. Van jong tot ouder, lokaal, regionaal, nationaal en internationaal. De bekendheid van het Bloemencorso Bollenstreek reikt wereldwijd!

Events create connection

Wij zijn trots op al onze Vrienden en Business Partners! Een vriendschap die we graag willen verstevigen om de betrokkenheid in de regio bij het Bloemencorso Bollenstreek verder te vergroten. Niet alleen rond de dagen van het Bloemencorso, maar ook op andere momenten in het jaar. Hoe we dat doen? Door activiteiten te organiseren, speciaal voor jou. Bedoeld om elkaar als Vriend of Business Partner van het Bloemencorso Bollenstreek op een ontspannen manier te ontmoeten. Vriend of Business Partner zijn, wordt hierdoor voor alle partijen interessanter. Vergelijk het met een business club van een sportvereniging.

to top button
en_GB