PARADE 2024 - 17TH - 21ST APRIL

Friends > Activities

Events create connection

We are proud of our Friends and Business Partners and this is a friendship we would like to strengthen, not only in the week of the parade, but also at other times during the year. How do we plan to do this? By organising special events for you as Friend or Business Partner of Bloemencorso Bollenstreek so that you can make new contacts and renew existing ones by creating an interesting platform for all parties concerned. See it as a business club which is part of a sports club.

Are you a Friend or Business Partner? Then you will receive our newsletter with regular updates.

Bijeenkomst MeerwAarde 31 oktober 2023

Out of the box duurzaam ondernemen…. Moeten we vaker doen

Op 31 oktober jl. was Stichting Vrienden Bloemencorso Bollenstreek de initiatiefnemer van een zeer boeiend event in het teken van een duurzame (bollen)streek. Omdat we als stichting onze Business Partners en andere relaties wilden inspireren zochten we hiervoor de samenwerking met partner Rabobank en Kim van den Anker van MeerwAarde.

Met een aantal korte praktische sketches werden de ruim 50 aanwezigen op een creatieve manier aan het denken gezet over de uitdagingen die er liggen op het gebied van verduurzamen. Natuurlijk kwam ook de wet -en regelgeving waar ondernemers nu en in de toekomst mee te maken krijgen, aan bod.

Tijdens de break-outsessies werd duidelijk dat geen idee te gek is. Op basis van willekeurige foto’s waaronder die van dieren, een luchtballon of boom gingen we met elkaar in gesprek. Het resultaat is een verzameling van tientallen grappige, onverwachte en inspirerende ideeën waarmee we als regio stappen kunnen maken op weg naar een duurzame toekomst.

Namens Stichting Vrienden Bloemencorso Bollenstreek bedanken we onze ondernemende Business Partners en andere zakelijke relaties voor hun creatieve en inspirerende inbreng. Daarnaast veel dank voor onze partner Rabobank en het team van MeerwAarde o.l.v. Kim van den Anker voor de uitvoering. Tot slot gaat onze dank uit naar het team van Van der Valk Sassenheim-Leiden voor de gastvrije ontvangst en ondersteuning.

Een eerste stap is gezet we houden jullie op de hoogte over het vervolg. Op naar een duurzame streek. Gewoon omdat het kan.

31 oktober event vrienden bloemencorso Renee en zaal vol

Corso-netwerk ontbijt 20 april 2023

Bijna 150 mensen waren bij het zakelijke corso-netwerkontbijt. Het is altijd weer bijzonder om onder het genot van koffie en een lekker broodje te netwerken tijdens de opbouwdagen. De aanwezigheid van koningin Maxima bij de traditionele Eerste Steek direct daarna vormde een onvergetelijk hoogtepunt. Tijdens haar bezoek van een uur bekeek ze aandachtig alle praalwagens, waaronder de Vriendenwagen.

Bedrijfsbezoek aan Intratuin Lisse 13 december 2023

Bijna 100 Business Partners en andere zakelijke relaties waren aanwezig bij het bedrijfsbezoek aan Intratuin Lisse. Ondernemer Sjaco Griffioen nam ons mee in zijn verhaal. We bewonderden het nieuwe tuincentrum en genoten van heerlijke hapjes en drankjes. Kortom, een goed netwerkmoment zo vlak voor de feestdagen!

to top button
en_GB