CORSO 2024 - 17 t/m 21 APRIL

Vrienden van > Activiteiten

Evenementen zorgen voor verbinding

Wij zijn trots op al onze Vrienden en Business Partners! Een vriendschap die we graag willen verstevigen om de betrokkenheid in de regio bij Bloemencorso Bollenstreek verder te vergroten. Niet alleen rond de dagen van het corso, maar ook op andere momenten in het jaar. Hoe we dat doen? Door evenementen te organiseren, speciaal voor jou. Bedoeld om elkaar als Vriend of Business Partner van Bloemencorso Bollenstreek op een ontspannen manier beter te leren kennen, nieuwe contacten te maken en bestaande contacten aan te halen. Vriend of Business Partner zijn, wordt hierdoor voor alle partijen interessanter. Vergelijk het met een business club van een sportvereniging. Voorbeelden van georganiseerde activiteiten zijn: een netwerkontbijt, een bedrijfsbezoek en een fiets- of autotoertocht door de regio.

Ben je Vriend of Business Partner dan ontvang je onze mailings met daarin steeds het laatste nieuws.

Corso-ontbijt donderdag 18 april

Het fleurigste netwerkontbijt van het jaar tijdens de opbouwdagen van Bloemencorso Bollenstreek was weer een groot succes. Met zo'n 125 deelnemers waren we voor de laatste keer te gast in de Klinkenberghal in Sassenheim.

Onze speciale dank gaat uit naar Horesca Horecava, Houtop Professional Food, Jeff’s Catering, Provalu, mbo Rijnland, Ciolato di’cello, B&J Verhuur en Gaaf Bureau voor hun medewerking aan het horecaplein.

Hieronder vind je enkele foto's van het corso-ontbijt 2024. Na de zomer plannen we weer een evenement voor business partners.

henk spreekt tijdens corso netwerkontbijt 18 april 24
team bij Carice opbouwdagen corso ontbijt 2024
in hoek van horecaplein veel mensen bij ontbijt 18 april

Bijeenkomst MeerwAarde 31 oktober 2023

Out of the box duurzaam ondernemen…. Moeten we vaker doen

Op 31 oktober jl. was Stichting Vrienden Bloemencorso Bollenstreek de initiatiefnemer van een zeer boeiend event in het teken van een duurzame (bollen)streek. Omdat we als stichting onze Business Partners en andere relaties wilden inspireren zochten we hiervoor de samenwerking met partner Rabobank en Kim van den Anker van MeerwAarde.

Met een aantal korte praktische sketches werden de ruim 50 aanwezigen op een creatieve manier aan het denken gezet over de uitdagingen die er liggen op het gebied van verduurzamen. Natuurlijk kwam ook de wet -en regelgeving waar ondernemers nu en in de toekomst mee te maken krijgen, aan bod.

Tijdens de break-outsessies werd duidelijk dat geen idee te gek is. Op basis van willekeurige foto’s waaronder die van dieren, een luchtballon of boom gingen we met elkaar in gesprek. Het resultaat is een verzameling van tientallen grappige, onverwachte en inspirerende ideeën waarmee we als regio stappen kunnen maken op weg naar een duurzame toekomst.

Namens Stichting Vrienden Bloemencorso Bollenstreek bedanken we onze ondernemende Business Partners en andere zakelijke relaties voor hun creatieve en inspirerende inbreng. Daarnaast veel dank voor onze partner Rabobank en het team van MeerwAarde o.l.v. Kim van den Anker voor de uitvoering. Tot slot gaat onze dank uit naar het team van Van der Valk Sassenheim-Leiden voor de gastvrije ontvangst en ondersteuning.

Een eerste stap is gezet we houden jullie op de hoogte over het vervolg. Op naar een duurzame streek. Gewoon omdat het kan.

31 oktober event vrienden bloemencorso Renee en zaal vol

Corso-netwerk ontbijt 20 april 2023

Bijna 150 mensen waren bij het zakelijke corso-netwerkontbijt. Het is altijd weer bijzonder om onder het genot van koffie en een lekker broodje te netwerken tijdens de opbouwdagen. De aanwezigheid van koningin Maxima bij de traditionele Eerste Steek direct daarna vormde een onvergetelijk hoogtepunt. Tijdens haar bezoek van een uur bekeek ze aandachtig alle praalwagens, waaronder de Vriendenwagen.

Bedrijfsbezoek aan Intratuin Lisse 13 december 2023

Bijna 100 Business Partners en andere zakelijke relaties waren aanwezig bij het bedrijfsbezoek aan Intratuin Lisse. Ondernemer Sjaco Griffioen nam ons mee in zijn verhaal. We bewonderden het nieuwe tuincentrum en genoten van heerlijke hapjes en drankjes. Kortom, een goed netwerkmoment zo vlak voor de feestdagen!

to top button
nl_NL