Vrienden van > Nieuws > Bedrijfsbezoek Intratuin Lisse

Bedrijfsbezoek Intratuin Lisse

Ondernemers en andere zakelijke relaties zijn van harte welkom voor een bedrijfsbezoek aan Intratuin Lisse op dinsdagavond 13 december om 19.00 uur. Dit bedrijfsbezoek is het eerste event in het seizoen van St. Vrienden van het Bloemencorso Bollenstreek (SVBB). Eentje met een extra feestelijk tintje. Niet alleen vanwege de feestmaand december, maar zeker ook vanwege de indrukwekkende kerstmarkt bij Intratuin. Voorzitter Henk van Ewijk: “Het verhaal van Sjaco Griffioen over ondernemen met vallen en opstaan is bijzonder! Het is fijn dat evenementen als deze weer mogelijk zijn. We kijken uit naar een goed seizoen met volop ontmoetingen rondom het bloemencorso.”

Programma

•             19.00 uur ontvangst met een drankje en een hapje
•             aansluitend gelegenheid bezoek proeftuin en kerstshow
•             om 19:30 uur presentatie in woord en beeld door gastheer Sjaco Griffioen
•             gelegenheid om te netwerken tot ongeveer 21:00 uur

Achtergrond

De locatie van het tuincentrum is bij velen bekend. In 2021 heeft een noodlottige brand de bedrijfsvoering van Intratuin stopgezet. Wie er af en toe langsrijdt, ziet dat het tuincentrum al geruime tijd weer open is én dat er continu bijgebouwd wordt. Eigenaar Sjaco Griffioen neemt u deze avond graag mee in het ‘avontuur’ van de wederopbouw van deze veel bezochte locatie.

Ook het bestuur van de Stichting Vrienden van het Bloemencorso Bollenstreek heeft niet stilgezeten. Deze avond vertelt voorzitter Henk Ewijk u over de komende evenementen. En over de plannen om de Vriendenparade nog meer kleur en inhoud te geven, mede mogelijk gemaakt dankzij de support van de business partners.

Laat een reactie achter