CORSO 2024 - 17 t/m 21 APRIL

Vrienden van > Bloemencorso Amsterdam

Bloemencorso Amsterdam

"Welkom bij het Bloemencorso Bollenstreek - de meest kleurrijke en levendige parade in de regio van Amsterdam! Doe mee en vier samen met ons de schoonheid van de natuur en de vreugde van het leven met een spectaculair schouwspel van stralende bloemen.

Het Bloemencorso is een unieke en onvergetelijke ervaring waarbij mensen uit alle lagen van de bevolking samenkomen om de schoonheid van de bloemen te bewonderen en te waarderen. Met meer dan een miljoen bloemen en vele versierde praalwagens, is het corso een uitbarsting van kleur en creativiteit.

Terwijl u langs de route bezichtigd, wordt u meegenomen naar een wereld van wonderen en betovering terwijl de geurige geuren en de stralende kleuren van de bloemen de lucht vullen. De praalwagens zijn met ongelooflijke precisie gecreëerd en tonen het werk van meester-bloemisten en tuinontwerpers.

Of u nu een ervaren corso-ganger bent of nog nooit bent geweest, het Bloemencorso Bollenstreek zal u zonder twijfel ademloos achterlaten. Dus verzamel uw vrienden en familie en beleef deze onvergetelijke gebeurtenis zelf!

Wilt u genieten van het bloemencorso Amsterdam, hou deze pagina dan in de gaten voor alle informatie die u nodig heeft om het meeste uit uw Bloemencorso Bollenstreek-ervaring te halen. Dus wacht niet langer, boek vandaag uw tickets en bereid u voor om meegenomen te worden door de magie van dit ongelooflijke evenement!

Flower Parade Route

The bloemencorso Flower Parade on Saturday the 22rd of April spans a route of 40km from Noordwijk to Haarlem. Read more information about the route here.

Route Flower Parade

Float Participants

The flower parade features an array of floats decorated with spring flowers. Curious who the participants are?
You can find them here!

Flower Parade deelnemers
to top button
nl_NL