Vrienden van > Nieuws > Nieuw bestuur

De Stichting Vrienden Bloemencorso Bollenstreek (SVBB) is dit jaar begonnen met een aantal nieuwe bestuursleden. We stellen ze graag aan u voor.

Henk van Ewijk

Voorzitter

“Ik bewaak de grote lijnen. Motiveer, initieer en faciliteer. En overleg met alle betrokken stakeholders. Het Bloemencorso Bollenstreek betekent voor mij een glimlach van 42 kilometer voor de liefhebbers van bollen en bloemen van over de gehele wereld.” Henk is Business Development Manager bij Ceasar Groep.

06 – 2391 0106
henk.van.ewijk@bloemencorso.info

Marcel van Schaik

Penningmeester

“De Stichting vrienden Bloemencorso is voor mij de businessclub bij uitstek, om mooie bedrijven onderling in contact te brengen en dat vanuit onze mooie Bollensteek.”

Marcel is in het dagelijks leven adviseur finance.

penningmeester@bloemencorso.info

Robin van Maris

Secretaris

“Rechterhand van de voorzitter die zorgt voor correcte verslaglegging aan SVBB en het dagelijks bestuur van het Bloemencorso Bollenstreek. Al mijn hele leven woon ik in Noordwijk, onze mooie bloemenbadplaats. Toen ik gevraagd werd voor het bestuur van de SVBB, zei ik meteen ‘ja’. Omdat ik mij nog zo goed herinner hoe wij als kinderen langs de weg bij ons huis op stoeltjes zaten om van het Bloemencorso en de muziek te genieten. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij.”

Robin werkt bij de gemeente Den Haag voor de directeur Stedelijke Ontwikkeling en houdt zich bezig met economie, woonomgeving en mobiliteit van de stad in de toekomst.

r.van.maris@bloemencorso.info

May-lisa de Laat

Communicatie & PR

“Je kunt van alles organiseren, maar zonder effectieve communicatie is het succes beperkt. Ik ben dol op bloemen, de duin- en bollenstreek en op mijn vak: taal, tekst en communicatie. In deze klus komt voor mij dus veel samen.”

May-lisa is zelfstandig tekstschrijver en eigenaar van De Laat Communicatie.

may-lisa.delaat@bloemencorso.info

Krijn van Dijk

Bestuurslid

“Als ‘Bollenstreker’ geniet ik keer op keer van het mooie en geurige Bloemencorso. Naast vele jaren actieve bijdrage, als muzikant van Adest Musica, nu onder andere creatief betrokken bij SVBB. Mijn creatieve brein werkt op grafische beelden, vormen en kleuren. Iets wat ik met veel plezier toepas in mijn werk en deze functie.”

Krijn is zelfstandig ondernemer en eigenaar van Gaaf bureau.

krijn.van.dijk@bloemencorso.info

Rachel Jonkman

Bestuurslid

“Ik ben gek op structureren en verbinden. Als accountant bekijk ik veel zaken met een financiële bril. In mijn rol als algemeen lid van het bestuur van SVBB kan ik ook mijn creativiteit bij het organiseren van evenementen de vrije loop laten. En help ik mee om de beleving van het Bloemencorso Bollenstreek naar een hoger niveau te tillen.”

Rachel is accountant bij Flynth adviseurs en accountants B.V.

r.jonkman@bloemencorso.info

Rick van der Wees

Bestuurslid

“Toen Willem Heemskerk mij vroeg om als ambassadeur voor Voorhout op te treden in het bestuur van de Vrienden was ik direct enthousiast. Via mijn vrouw was ik al jaren betrokken bij het bloemencorso.”

Rick is eigenaar van RW Verkoopondersteuning en ingehuurd door Boekuwzending.com.

rick.van.der.wees@bloemencorso.info

Laat een reactie achter