Vrienden van > Nieuws > Van de voorzitter

Het Bloemencorso Bollenstreek is één van de grootste events van Nederland. Met gemiddeld 950.000 bezoekers langs ons 42 kilometerlange festivalterrein zijn we het grootste lentefeest van Nederland en misschien wel van Europa.

Om het corso te realiseren zijn er veel handen nodig. Gelukkig mag het Bloemencorso rekenen op bijna 1.500 vrijwilligers die graag de handen uit de mouwen steken om ieder jaar weer een mooi Bloemencorso op de weg te zetten en aan te bieden aan de Bollenstreek, Nederland en eigenlijk, gezien de enorme buitenlandse belangstelling, de wereld.

Dit kan uiteraard niet alleen maar met vrijwilligers. Het Bloemencorso mag dan gratis te zien zijn, het kost uiteraard wel geld om een en ander te realiseren.

Daarom ben ik ook zo blij met een bijna volledig nieuw bestuur voor de Stichting Vrienden Bloemencorso Bollenstreek. Allemaal mooie, betrokken en kleurrijke mensen die vrije tijd willen steken in het Bloemencorso. Maar die ook invulling willen geven aan het Vriend zijn van het Bloemencorso door het realiseren van een mooi programma.

Deze nieuwsbrief is een eerste uiting van dit nieuwe bestuur. Zij hebben er allen veel zin in om er een mooie ‘club’ van te maken en wij, het Bloemencorso bestuur, zijn erg blij met de wijze waarop de Vrienden en Business Partners het Bloemencorso ondersteunen en mede mogelijk maken.

Willem Heemskerk

Voorzitter Bloemencorso Bollenstreek

Laat een reactie achter