Vrienden van > Nieuws > Trots op onze vrienden & businesspartners

Om zo’n groots evenement als het Bloemencorso te realiseren zijn er 1500 vrijwilligers in touw. De honderdduizenden bloemen worden door de kwekers belangeloos geschonken.

Naast alle vrijwillige inzet zijn er natuurlijk ook kosten om het corso te laten rijden. Het grootste deel daarvan wordt gedekt door de corsodeelnemers die een praalwagen financieel adopteren. Net als door de deelnemers die in het corso meerijden met een luxe- of bijzondere wagen. Daarnaast is er enige ondersteuning uit fondsen en giften. Om tekorten, bijzondere wensen, onvoorziene kosten en noodzakelijke extra’s op te vangen springen de Vrienden en Business Partners in de bres. Samen houden we het corso rijdend, nu en in de toekomst.

We maken daarbij onderscheid tussen Vrienden (particulieren) en Business Partners (ondernemers).

Wij zijn er trots op dat u onze Vriend of Business Partner bent. Een vriendschap die we graag willen verstevigen om de betrokkenheid in de regio bij het Bloemencorso te vergroten. Niet alleen rond de dagen van het Bloemencorso, maar ook op andere momenten in het jaar. Hoe we dat doen? Door evenementen of activiteiten te organiseren, speciaal voor u. Bedoeld om elkaar als Vriend of Business Partner van het Bloemencorso Bollenstreek op een ontspannen manier beter te leren kennen, nieuwe contacten te maken en bestaande contacten aan te halen. Vriend of Business Partner zijn, wordt hierdoor voor alle partijen interessanter.

Vergelijk het met een business club van een sportvereniging. Kortom, we gaan ervoor: samen voor een duurzaam en innovatief Bloemencorso Bollenstreek. Nu en in de toekomst.

Het rijdend Bloemencorso Bollenstreek ging dit jaar weliswaar helaas wederom niet door. Toch gebeurt er ook tijdens de pandemie van alles achter de schermen. Al was het maar ter voorbereiding op het 75e Bloemencorso Bollenstreek in 2022! Een bijzonder jubileum dat op een bijzondere manier gevierd zal worden.

Met kleurrijke groet,

Henk van Ewijk,

voorzitter Stichting Vrienden Bloemencorso Bollenstreek

Laat een reactie achter