Home » Open Podium » Ronald de Lijzer
Datum optreden:17-04-2024
Starttijd:16:30

Ronald de Lijzer

Ik ben Ronald de Lijzer, 55 jaar, geboren en getogen Lisser. Een jaar of 6 gelden heb ik ontdekt dat ik kon zingen. Iets wat ik al heel lang wilde maar nooit echt durfde.

Na een talentenjacht tijdens de feestweek in de Taveerne, waar ik als tweede eindigde, werd me geadviseerd op zangles te gaan en meters te maken. Dat advies heb ik ter harte genomen en inmiddels zing ik geregeld op feesten en partijen. Dit jaar sta ik wederom tijdens Koningsdag op het podium voor het gemeentehuis in Lisse(14.30 tot15.30), langs de route bij Hollen door de Bollen op 14 april, de  RTV  Veel meters heb ik vooral gemaakt door, in de corona-periode, veelvuldig bewoners in verzorgingshuizen in de regio (van Hillegom tot Rijnsburg en alle plaatsen daartussen) te verblijden met leuke gevarieerde live muziek.

Er is na verloop van tijd een concept ontstaan waarbij het aanwezige publiek mijn QR kan scannen en zodoende, een lijst van rond de 250 nummers te zien krijgt waaruit zij verzoeknummers kunnen indienen. Net als vroeger meteen jukebox maar dan live gezongen, The Human Jukebox noem ik mijzelf ook wel eens...
Hopelijk kan ik woensdagmiddag, tijdens de corsowagen-prikdagen, tussen 16.30 en 18.00, veel mensen verblijden met mijn optreden. En wordt het weer een gezellige aangelegenheid.

Muzikale groet,
Ronald 🎶🎙😄

Fotoshoot2024-34 (1)