Open podium

Tijdens de opbouwdagen komen duizenden bezoekers uit binnen- en buitenland naar de Klinkenberghallen in Sassenheim om de vorderingen van het steken te aanschouwen. Het is wat je zegt ‘gezellig druk’ deze dagen, waarbij je naast Duits ook Frans, Chinees, Engels en Koreaans voorbij hoort komen als spreektaal.

Het Bloemencorso organiseert tijdens deze dagen een open podium. Bandjes zullen hier live hun kunsten tonen en geven de stekers hiermee een muzikaal duwtje in de rug.  Hieronder staan alle bandjes die deze dagen aanwezig zullen zijn.

Wil je een kijkje komen nemen tijdens de opbouwdagen? Schaf dan een ticket aan!

Tickets
19-04-2023
15:00
Basemen

Laat u verrassen door deze fan van Tom Waits die nu voornamelijk in het duo Basemen layback nummers speelt van o.a Prince, Michael Jackson, Ed Sheeran, Commodores, Diggy Dex, Maan, U2, John Mayer.

19-04-2023
16:00
Vanned

Na een dagje bloemen steken even lekker alles los op de dansvloer dat gaat zeker lukken. Met zijn 15 jaar oud een aankomend talent om in de gaten te houden en te boeken.

19-04-2023
17:00
Elan

Elan zingt een veelzijdig repertoire onder leiding van dirigent Maurits Draijer. Er wordt, naast de regulier optredens, momenteel hard gewerkt aan de grote jubileumshow.

19-04-2023
20:00
De Cozy´s

The Cozy’s zijn Sjaak en Leander.
Wij spelen op gitaar en mondharmonica en zingen bekende nummers van o.a. Adele, Stef Bos, Boudewijn de Groot, The Beatles, Coldplay, de poema’s en vele andere.
Een feest van herkenning voor jong tot oud!