Home » Open Podium » Livingstone
Datum optreden:17-04-2024
Starttijd:21:00

Livingstone ( the Art of Music )

Beide hebben op een rijke muzikale ervaring en speelden langdurig in diverse bands en theater-gezelschappen o.a.; Catflap, Social Animal, Super Friday, Zet Aan. Nog steeds zijn we alle twee buiten Livingstone ook actief binnen andere bands. Omdat we onze ervaringen wilden bundelen en een nieuwe muzikale richting wilden onderzoeken en uitvoeren startte we Livingstone!

We schreven samen een rockopera met de onderstaande ervaringen en gedachten,

“Blue Shadowlines”

Schaduwkanten die periodes van je leven kunnen zijn en waar je doorheen gaat, als de schaduw zwart is, blijf er niets over, echter bij een blauwe schaduw is er wat kleur waarin energie, hoop, toekomst etc. te ontdekken is.

De songs beschrijven de zoektochten en ervaringen, verdriet, hoop en ook de mooie kanten willen en kunnen zien die het leven voor je heeft.

“The Covers”

Om buiten de rockopera meer bekendheid voor ons duo en muziek te krijgen hebben we ook een programma samengesteld met covers van popsongs welke we samen akoestisch uitvoeren. De keuze voor bepaalde covers ligt voor ons op het persoonlijke vlak, we weten zeker dat we publiek hierin gaan meenemen.

We proberen op deze manier een extra connectie te maken en zo ook aandacht te krijgen voor ons andere project.

Livingstone 30-1-20230053