Home » Stories » Corsofans pak je kans en adopteer een stukje praalwagen

Corsofans pak je kans en adopteer een stukje praalwagen

Bloemencorso Bollenstreek is van iedereen. Wat zal het dan bijzonder zijn op corsozaterdag 20 april langs de route te kunnen zeggen ‘kijk, dat is onze wagen’. Door als echte corsofan een klein stukje praalwagen te adopteren wordt deze corsodroom werkelijkheid.

Vanaf 1947 is Bloemencorso Bollenstreek het gezicht van de lente en heeft het zijn corsofans elk jaar met iets nieuws weten te verrassen. Deze keer is het voor het eerst mogelijk dat corsofans een eigen stukje praalwagen kunnen adopteren. Zo bouw je samen met andere corsofans aan een heuse corsofan-praalwagen in het Bloemencorso Bollenstreek. En die wagen is natuurlijk gedurende het hele corsoweekend het stralende middelpunt van dit kleurrijke lentefeest.

Doe je ook mee? Een stukje praalwagen is zowel leuk om te geven als om te krijgen. Dus corsofans opgelet, pak nu je kans en adopteer een stukje praalwagen. Voor een klein bedrag kun je al meedoen. Bloemencorso Bollenstreek is blij met elke bijdrage, want zo kan met elkaar de corsotraditie in stand worden gehouden. Het vergroot de betrokkenheid en wie wil er nu niet onderdeel uitmaken van Nederlands én Unesco Immaterieel Erfgoed?

Corsofans kunnen een stukje praalwagen doneren via de weblink: https://whydonate.com/nl/fundraising/adopteer-een-stukje-praalwagen-bloemencorso-bollenstreek