Home » Stories » Doe-het-zelf hart groot succes!

Doe-het-zelf hart groot succes!

Vanuit de campagne Hartverwarmende Bloemenactie is het afgelopen weekend de actie ‘Doe-het-zelf corsohart’ van start gegaan. Boven verwachting is ook deze actie, die onderdeel is van het alternatieve corsoprogramma van Bloemencorso Bollenstreek, een weergaloos succes. Al meer dan 700 pakketten zijn vanuit de corsogemeenten besteld. Wie het corso ook wil meevieren moet snel zijn, want tot 6 april kunnen de actieharten nog worden besteld via www.bloemencorso.info

Dus heb je altijd al eens een corsowagen willen opsteken? Dan is nu je kans. Nee helaas niet een hele wagen, want die zijn er niet dit jaar. Maar op kleinere schaal is er wel heel veel mogelijk. Alle kleine beetjes maken alsnog een groot lentefeest. “Vanuit de corso organisatie hebben we daarom samen met een drietal toparrangeurs uit de corsogemeenten Michael van Namen, Tineke Geerlings en Joan Stam een doe-het-zelf corsohart samengesteld. Dit pakket is verkrijgbaar voor 10 euro en daarvoor krijg je van ons een hart van 40 cm, verse hyacinten, steekmateriaal en een instructievideo die gemaakt is door de betrokken arrangeurs. Hiermee kan iedereen zijn of haar eigen corsogevoel creëren. Versier met het hart je voordeur, je tuin of balkon of ga ermee rondrijden. Je kunt er natuurlijk ook iemand anders blij mee maken, want zo’n prachtig hart is een cadeautje om te geven of te krijgen. Zo maken wij met zijn allen van het oorspronkelijke corsoweekend 17 en 18 april een groots bloemenfeest in de regio, waarvan wij de foto’s en video’s weer graag delen.”

Krijg je ook al de lentekriebels? Vul dan snel op de website www.bloemencorso.info het online bestelformulier in. Dit kan nog tot 6 april. De betaling moet uiterlijk 8 april binnen zijn. Alles geregeld? Dan staat op 14 april jouw pakketje klaar op de door jou gekozen Flower take-away locatie in de corsogemeente waar je woont. Doe mee en deel het voorjaar met heel je hart!

dhz-corsohart