Home » Stories » Hartverwarmende bloemenactie

Hartverwarmende bloemenactie

Wie verdient volgens jou een bloemetje?

Bloemencorso Bollenstreek rijdt dit voorjaar dan wel niet van Noordwijk naar Haarlem, het laat volop van zich horen. Om het corsohart kloppend te houden is eerder een prachtig pakket alternatieve corsoacties gepresenteerd. De actie Gezichten van het Bloemencorso Bollenstreek ging al direct van start en nu is het de beurt aan de Hartverwarmende bloemenactie als symbool van hoop en liefde.
Wie verdient volgens jou een bloemetje wordt in deze actie centraal gesteld. Per corsogemeente worden dan op 21 maart, de eerste lentedag, 75 bossen bloemen uitgedeeld.

Dus ken jij iemand in jouw gemeente die een bloemetje verdient? Vertel ons dan waarom en ga dan snel naar de website van het Bloemencorso Bollenstreek, Op de
Hartverwarmende bloemenactie pagina kun je aangeven welke topper volgens jou een bloemetje van het Bloemencorso Bollenstreek verdient en waarom. Wie weet staan wij dan op 21 maart, de eerste lentedag, bij deze topper voor de deur met een bloemetje. Uiteraard worden bij het afgeven van de bloemen strikt vastgehouden aan de coronaregels. Per gemeente zijn er 75 bloemetjes te verdelen, dus wees er snel bij! De deelnemende gemeente zijn Noordwijk, Teylingen, Lisse, Hillegom, Heemstede en Haarlem. Aanmelden kan tot zaterdag 20 maart.

Bijzonder leuk om nog te vermelden is dat de Hartverwarmende bloemenactie met open armen is
ontvangen door zowel de gemeenten als de aldaar actief zijnde marketingpartijen.

Hartverwarmend toch?

OcZDoviA