Home » Stories » Inschrijving Kindercorso Lisse geopend

Inschrijving Kindercorso Lisse geopend

Zaterdag 16 april is het zover! Dan rijdt het kleurige Kindercorso Lisse door het Dorpshart. Kinderen rijden met een versierd vervoersmiddel, zoals een fiets, step, zeepkist, skelter of speelgoedtrekker mee in de kleurrijke optocht die muzikaal wordt begeleid door De Pretnoten uit Lisse. Een jury zal de voertuigen beoordelen en 3 winnaars uitkiezen.

Inschrijving geopend

Alle kinderen uit Lisse en omgeving kunnen meedoen aan het Kindercorso. De inschrijving voor het Kindercorso Lisse is vanaf nu geopend.

Aanmelden kan o.v.v. naam en leeftijd naar info@dorpshartlisse.nl. Deelnemers krijgen bloemen vanuit de organisatie om het voertuig te versieren. Let op! De inschrijving sluit 15 april 17:00.

Route

De kinderen starten om 14:00 uur (tussen 13:30 en 14:00 verzamelen en opstellen) bij op het parkeerterrein aan de Bondstraat en rijden vervolgens een route door het Dorpshart. De route loopt via de Heereweg, Vierkant en Kanaalstraat naar de Kapelstraat. Daar krijgen de deelnemende kinderen een leuke verrassing en worden de prijzen uitgereikt.