Maar wat een feest is het elke keer weer!

Wij zijn Allstars coverband en hebben vier keer meegereden met het Bloemencorso. Van Noordwijk tot Haarlem, de gehele route! Dat betekent vier keer een livemuziekmarathon die je als muzikant nooit meer vergeet. Blaren op de vingers van het spelen, geen stem meer over van het zingen en zeebenen van het balanceren op een rijdende wagen gedurende de hele dag. Niet te vergeten dat we de avond ervoor meestal ook een optreden hadden en pas diep in de nacht thuis kwamen om vervolgens in alle vroegte weer fris en fruitig op het Wantveld in Noordwijk te verschijnen.

Weinig bands kunnen zeggen dat ze op één dag voor een miljoen mensen hebben opgetreden!
In 2011 reden we voor het eerst mee als ABBA op de praalwagen Mama Mia! Het corso had toen het thema Musicals. Hiervoor hadden we speciaal een ABBA-medley ingestudeerd van zo’n 15 minuten. Achteraf hebben we uitgerekend dat we deze medley die dag zo’n 40 keer hebben gespeeld! Mama Mia! De overige drie keren hebben we als ‘onszelf’ meegereden.
Het is zó leuk om door je eigen streek te rijden en muziek te maken voor alle toeschouwers waaronder familie, vrienden, kennissen, fans én natuurlijk de vele toeristen. Ook de enthousiaste reacties van de corsovrijwilligers zullen we niet vergeten.

Binnenkort Livestream!
Inmiddels hebben we, vanwege corona, al een jaar niet kunnen optreden.
Gelukkig organiseert ons vaste geluidsbedrijf Muziekcentrum The Box op 21 maart van 20:00 tot 21:00 uur een livestream. Wij gaan dan een uur lang lekker muziek maken, dus houd de Facebookpagina in de gaten voor meer informatie!

 

2011-a (1)
2012-b