In Rusland: zakjes tulpenbollen te koop van de firma De Ree.

Als sinds zwemvereniging de Watervrienden Lisse een corso wagen steekt (eerst Mechanisatie, toen VVV Noordwijk en nu al weer een aantal jaren de wagen van Gemeente Noordwijk), zijn wij van de partij.

Als tieners, begonnen met steken in de Hobaho hallen

Na ons trouwen zijn we er 16 jaar uit geweest omdat Hans naar het buitenland werd uitgezonden.
Geen hyacinthen te bekennen in Thailand, Maleisie. Maar wie schetst onze verbazing: op de lokale markt in Rusland: zakjes tulpen bollen te koop van de firma De Ree uit Lisserbroek! Ook kwamen we op de gekste plaatsen posters tegen van de Keukenhof of het Bloemencorso. (Canada, Japan). Daar ging ons hart dan toch echt wel sneller van kloppen. Meestal kwamen we in het voorjaar op familiebezoek naar Nederland, maar we misten vaak net het corso. Gelukkig konden we dat de laatste jaren volgen via uitzending gemist op omroep Max.

We kijken uit naar volgend jaar!
Bij terugkomst in Lisse in 2013 hebben we ons meteen weer aangemeld bij de Watervrienden en werden we ook lid van de Corso Commissie en Hans is betrokken bij het plukken, zodat het wat meer op regelen aankomt. Maar het steken zelf kunnen we niet laten. We kijken erg uit naar 2022!!