VanderValk
Home » Deelnemers » Van der Valk Hotel Sassenheim – Leiden, schiphol, Noordwijk & Haarlem

Kleurrijke wereld

Onze wereld bestaat uit contrasten……Situaties in onze wereld worden vaak alleen zwart-wit gezien, terwijl het ook van een andere kleurrijkere kant kan worden bekeken. In de kleurrijke wereld op de praalwagen staat ‘samenspel’ centraal. Deze kleurrijke vrolijke dierenwereld leeft in harmonie met elkaar en de kleuren zorgen voor een extra sprankelende positieve energie. Een ‘kleurrijk samenspel’ is onmisbaar in onze samenleving! Wie wil er nou niet een beetje vrolijkheid en kleur in onze wereld?

Judith de Frankrijker: “Het is een leuke en mooie uitdaging om op een creatieve manier met bloemen en planten uiting te geven aan het thema binnen je ontwerp.”

Hierbij let je o.a. op dynamiek, vormgeving, materiaal- en kleurgebruik. Verder zorg je er voor dat de verlichting, muziek en figuratie & act aansluiten en afgestemd zijn op het thema waardoor er een kloppend totaalplaatje wordt gecreëerd. Hierbij vormen de organisatie, de opdrachtgever: Van der Valk, de Stekersvereniging en het entertainment een belangrijke schakel. Laten we de mensen achter de schermen ook niet vergeten zoals de bouwers van de wagen (lassers, foamers, wikkelaars) zij spelen ook een hele belangrijke rol in het geheel! Alle aspecten bij elkaar vormen in z’n totaliteit één geheel!”

“Mijn passie naast het ontwerpen en het maken van het bloemwerk op de praalwagen is om uiteindelijk met elkaar een mooi eindresultaat te creëren, waar vervolgens de omstanders weer van kunnen genieten.” “Kortom: Ik kijk uit naar de opbouwdagen en alle fijne mensen die hun steentje bijdragen aan de realisatie van de praalwagen!”

Arrangeur: Judith de Frankrijker
Stekersgroep: Voetbalvereniging Foreholte Voorhout
Meer informatie over de stekersverenigingen vind je hier.