Home » Open Podium » Jeanne d’Arc
Datum optreden:21-04-2022
Starttijd:21:00

Jeanne d'Arc

Bezetting
De Harmonie bestaat uit ongeveer 45 leden, van jong tot oud. Er worden verschillende soorten muziek gespeeld. De instrumentale bezetting bestaat momenteel uit de secties: trompet, trombone, tuba, bariton, hoorns, klarinet, dwarsfluit, piccolo, saxofoon,(bas)gitaar, ritmisch en melodisch slagwerk. Onze klarinetsectie kan zeker versterking gebruiken, maar ook voor overige instrumenten uit de standaard harmoniebezetting, zoals een fagot, een contrabas en een hobo is plaats.

Dirigent
Peter Habraken

Repertoire
Op het repertoire staat veel rock- en popmuziek, film muziek en muziek uit musicals. Maar ook klassieke harmoniemuziek ontbreekt niet in het repertoire van ons orkest.

Concerten en optredens
In afgelopen jaren is o.a. de muziek verzorgd van de "Passie van Noordwijkerhout", een voorjaarsconcert met thema "Circus", de dodenherdenking op 4 mei, etc.

De Harmonie organiseert leuke en aansprekende concerten, die vaak verrassend en origineel van opzet zijn, vaak in samenwerking met andere verenigingen of koren. Bijvoorbeeld het kerstoptreden van 2016 in samenwerking met Theaterschool Teylingen met nummers uit de musical Oliver Twist. Of de muzikale kerstvoorstelling OverHOOP van 2019 in samenwerking met Toneelgroep Louis Bouwmeester en koor Elan

Website
Bekijk de website

arc